Frågor & svar om städning hos FinFina

Här har vi samlat några vanliga frågor om städning hos FinFina.
Tveka inte att kontakta oss om det är något du undrar över!

Vad erbjuder Finfina för städtjänster?

Vi erbjuder städhjälp inom hemstädning, kontorsstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputs och visningsstäd i Stockholm.

Hur blir jag kund?

Vill du bli städkund hos Finfina fyller du lättast i en intresseanmälan under respektive städtjänst så kontaktar vi dig inom kort. Vi erbjuder städhjälp med hemstädning, kontorsstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputs och visningsstäd i Stockholm.
Beskriv gärna vilken typ av städtjänst du är intresserad av så kan vi lättare skicka en korrekt offert.

Har ni långa väntetider för att komma igång med tjänsten?

Vi har som mål att alltid kunna starta upp ett städuppdrag för nya kunder inom en vecka.

Hur fungerar Finfinas hemstäd i Stockholm med Rut-avdrag?

När ni har godkänt offerten och vi har fått alla era uppgifter för att kunna söka RUT-avdrag, bokar vi ett passande datum. På utsatt tid kommer en av våra arbetsledare tillsammans med er tilltänkta personal för att ta ett kostnadsfritt kundmöte och ett första städ enligt offerten vi kommit överens om. Vi gör så för att spara er tid. Den personen som utför städtjänsten första gången är tänkt att bli er fasta städpersonal.

Kommer samma personal varje städtillfälle?

På Finfina vill vi att ni ska känna er trygga med att ni vet vem som kommer till er varje gång. Om er ordinarie personal blir sjuk eller har semester så underrättar vi er allt om det. Ni kan då välja att det antingen kommer en vikarie eller så bokar vi om städningen.

Har ni lång uppsägningstid för städtjänster?

Vi har en månads uppsägningstid av städkontraktet åt båda håll.

Vad har er personal för arbetsvillkor?

Finfina är anslutet till Kommunal och följer deras kollektivavtal. Personalen är med och formar sin arbetsdag i största utsträckning och vi är måna om att alla ska trivas på sin arbetsplats.

Vad behöver jag tänka på inför städningen?

Du som kund behöver inte göra så mycket innan städningen. Det beror på om du vill att det ska ingå i städuppdraget att vi även plockar iordning. Om du vill hålla ner antalet timmar är det en fördel om det är tomt på ytor och golv som ska städas.

FRÅGOR & FUNDERINGAR?

Tveka inte att kontakta oss med dina frågor och funderingar.