Finfinas personal

På Finfina har vi idag ca 55 medarbetare. Många av oss har arbetat på Finfina i många år och hjälpt till att forma städföretaget till vad det är idag. Vi håller hög kvalitet, är noggranna, flexibla och levererar dagligen prisvärda städtjänster mot RUT-avdrag över hela Stockholm.

Har du frågor om hemstädning, kontorsstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputs, homestaging, visningsstäd eller har du frågor om jobb och personal? Välkommen att kontakta Jenny Höijer eller Agata Wojcik.

Jenny Höijer

Jenny Höijer

Ägare Finfina & Finfinas Hundkompis

Agata Fredriksson

Agata Fredriksson

VD

För frågor angående schema och personal.
Tel: 0767-146612
E-post: agatha@finfina.se

Monika Szpilma

Monika Szpilma

Företagsstöd

 
Tel: 072-01 64 581
Linda Astland

Linda Astland

Ekonomiansvarig

Fakturafrågor och ekonomifrågor.

Tel: 0703-00 06 04

E-post: linda@finfina.se

Kollektivavtal

Vi på Finfina har kollektivavtal, är auktoriserade serviceentreprenörer och är medlemmar i svenskt näringsliv.
 All personal bär dessutom ID brickor med information om att dem är anställda av oss. Sen 1 augusti 2009 är vi medlemmar i arbetsgivarorganisationen Almega och vi förbinder oss därmed till villkoren i kollektivavtalet med Kommunal (en del av LO).

Tecknandet av detta kollektivavtal innebär konkret att samtliga anställda garanteras en minimilön på 19 606 kr/månad och att de även omfattas av avtalspension, ett förstärkt försäkringsskydd och LAS. Vi har alltid strävat efter att attrahera och behålla den bästa personalen i branschen, eftersom vi vänder oss till kunder som förväntar sig ett perfekt resultat och ett trevligt bemötande varje gång, år in och år ut.

Många av våra kunder är måna om att försäkra sig om att vår personal har villkor som de själva kan stå för. Därför vet vi att kollektivavtalet bidrar till att våra kunder känner sig trygga med vår personalpolitik.

t

Lagen angående skattereduktion på hushållsnära tjänster:

Den sammanlagda skattereduktionen uppgår till högst 25 000 kronor per person och år. För att få skattelättnad ska arbetet vara utfört i eller i anslutning till köparens eller dennes förälders bostad eller fritidshus och den som utför arbetet ska ha f-skattesedel. För mer information gå till www.skatteverket.se