Om städföretaget Finfina

Städföretaget Finfina grundades 2007 av Jenny Höijer. Vi började med en enda medarbetare och är idag ett välmående och växande företag med cirka 55 anställda i Stockholm. Vi hjälper Stockholmare att få ihop vardagens pussel genom att erbjuda städtjänster mot RUT-avdrag. Vi utför hemstädning, kontorsstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputs, homestaging och visningsstäd. Alltid till högsta kvalitet och med största noggrannhet.

Jenny Höijer berättar:
– När jag och min man fick vårt andra barn och livet gick i ett rasande tempo började vi fundera på om det bara var vi som levde den stressiga vardagen? ”Ska man verkligen ha det så här” var frågan vi ställde oss. Vi upplevde att vi behövde hjälp och kom snart på att vi ville vara dom som hjälper. Tanken om städföretaget Finfina tog form.

– Just när jag stod i startgroparna fick jag höra talas om en kvinna som sökte jobb. Vi fick kontakt och det ledde till att jag anställde henne. För mig innebar det att jag kunde starta företaget. För henne innebar det så mycket mer. Hon pratade inte mycket svenska då men ett ord kunde hon – pensionsgrundande inkomst, något hon bara kunnat drömma om innan. Efter många olönsamma år har vi nu ett välfungerande företag som månar om både våra kunder och våra anställda.

Vi är noggranna och flexibla och städar alltid med hög kvalité och till bra priser.

Välkommen att kontakta oss för mer information »

Vi är supernöjda med Finfinas städning och service. Alltid fräscht och välstädat. Ett stort plus för påfyllning av wc papper etc. så vi inte behöver tänka på det. Trevligt bemötande och kundfokus!

Cavendi