Nöjda kunder

Läs några citat från våra kunder här nedanför.

Vi är supernöjda med Finfinas städning och service. Alltid fräscht och välstädat. Ett stort plus för påfyllning av wc papper etc. så vi inte behöver tänka på det. Trevligt bemötande och kundfokus!
Cavendi

Företag

Jag har anlitat Finfina för hemstädning men kommer att anlita dem även för andra tjänster. Jag har anlitat Finfina under många år och har bara positivt att förmedla. Bra kontaktperson som löser allt på ett otroligt positivt och flexibelt sätt. Fin kundfokus och bra bemötande. Även väldigt trevlig personal på plats.
Malin L.

Privatperson

Vi får kontinuerliga städtjänster från FinFina och är väldigt nöjda med dem. Det är alltid rent och fint, alltid klara i tid och kan rycka in i sista minuten för att hjälpa oss när det krisar. Morningstar är supernöjda med denna städtjänst och kommer fortsätta att använda sig av FinFina för kontorsstäd!
Morningstar

Företag

Jag använder Finfina både som kontor och hemmastäd. Jag tycker att det är helt fantastiskt. Det blir alltid superstädat och jag litar fullständigt på Finfina.
Michaela H

Privat och företag

Jag, privat, och mitt företag anlitar Finfina till städning. Det funkar jättebra. Alltid snabb respons och de är flexibla om man behöver byta tid. Aldrig några problem. Vi är jättenöjda.
Madeleine

Privat och företag

Vår upplevelse med Finfina har varit jättebra hittills. Vi har en städerska som kommer varannan vecka de senaste månaderna, alltid i tid och städar väldigt bra och är dessutom väldigt trevlig och professionell att ha att göra med. Kan varmt rekommendera firman!
Linda A

Privat och företag

Några av våra kunder:

Vill du också bli nöjd kund?

Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer!

Tjänsteformulär